top of page

Der er også tid

til stilhed

lucas-calloch-DdIWayzXaQU-unsplash.jpg

Heldags kvinderetreat
19. marts 2022 kl. 9:30-17 i Guldbergsgade, Nørrebro

Heldagsretreatet byder på kvindelig fællesskab, feminin yogaflow og undervisning i zoneterapi, der understøtter cyklus og kvindelighed, dyb poetisk healing og afspænding og ikke mindst mad og drikke til krop og sind

Martslyset er spædt, fuld af forhåbning og den nye forårsenergi er vågnet fra sin vinterdvale. Nu er lyset og lydende på vej tilbage og det er en invitation til at kigge indad på en selvkærlig måde og mærke ind i, hvordan vi kan værne om den introverte, feminine og rolige energi samtidig med at hengive os til den nye årstid udenfor. Vi samles til en hel dag hvor vi nærer det feminine, fællesskabet og forbindelsen til os selv

 

Til dig der har lyst til at lære konkrete redskaber til et roligt og balanceret nervesystem.

 

Til dig, der er cyklende kvinde, der er interesseret i omsorgsfuldt at lære din krop at kende og nære den og hylde den i alle dens cykliske faser.

 

Til dig, der længes efter et lille kvindefællesskab, og en dag, der faciliterer samvær og nærvær med andre.

 

Til dig, der er gravid og har lyst til at sætte en hel dag af til både at nære din krop, sind og baby.

 

Til dig, der er mor og ikke har haft en hel dag bare til dig selv længe og længes efter dyb opladning, afspænding og næring.

 

Dagen vil omfavne den feminine energi, så den kan få lov at spire i dig, og så den kan heale, blomstre og emergere i fællesskabets synergi.

Vil du have en invitations e-mail med mere info, eller har du spørgsmål? 

Skriv en mail: annonasamtale@gmail.com

IMG_6785.jpeg
kate-hliznitsova-2NDtPNiLcD0-unsplash.jpg
IMG_1841.jpeg
bottom of page