top of page

Gravid Gruppeforløb
- Et intimt og nærende rum for krop og sind 

Facilitatorer psykolog Isabella Ariel og yogalære Anne Praestensgaard 

Datoer:
4. april, 11. april, 18. april, 25.
april 
18:00 - 20:00, Classensgade 11c Østerbro 
 

1950,- 
Tilmeld dig her 

 

 

Forløbet er til dig, der ønsker et intimt og støttende gravidfællesskab, der støtter dig i din krops udvikling og holder rum for sikker og sund bevægelse og afspænding. Du følger et lille hold henover fire torsdage i foråret, hvor vi laver blid bevægelse, restituerer din gravide krop gennem healende meditation og berøing og har ærlige og støttende samtaler. 

Alt i mens du forbinder dig til det lille liv i din mave. 

 

Måske nærmer din termin sig og du har brug for at lade fødslen fylde mere i din bevidsthed eller måske har du bare brug for at lande i et gravidfællesskab, der trygt kan varetage din krop med berøring og blid bevægelse.  Vores Gravid Gruppeforløb er sanselig og nærende for krop og sjæl med varm the, dufte, berøring og visualiseringer. Oplev graviditetens indre årstider sammen med os: fra forårets spiren og abstrakte tanker om den forestående graviditet, til sommerens varme, efterårets temposkifte og vinterens tyngde og trang til introspektion.

 

Ledet af psykolog Isabella Ariel og yogalærer Anne Præstengaard er dette forløb et særligt opløftende og beroligende rum for dig, der er gravid. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til det første Gravid Gruppeforløb i Wooms lokaler på Østerbro. 

 

Lad os omfavne dig, din krop og din baby. 

 

1950,- 

Book plads

Isabella-P1410787.jpg

Jeg holder både rum for dig, din krop & din baby.
 

Tegnebræt 5.png
bottom of page