top of page

Selvomsorg

er produktivt

smukt vintersti.jpg

Vinterretreat i Dronningmølle
14. - 16. januar 2022
1 plads tilbage

Et sandt vinterretreat hvor vi skal bruge weekenden i en kvindehule med yoga, meditation, introspektion og nærvær.

Weekendens tema er klarhed og klarsyn, hvor vi arbejder med vinteren i stedet for i mod den, til at finde indre varme og lys. Weekenden vil indeholde workshops med klarhedsøvelser, rensende meditationer, frisættende dans og ikke mindst samvær med andre kvinders varme.

 

Denne årstid indebærer så meget sårbarhed og skrøbelighed, og er en kæmpe invitation til at søge indad, hvile og lade op. Derfor vil weekenden være et safe-space for afspænding, introspektion og ro. Et rum hvor du kan mærke dybt ind i dine rødder og trække energien ind i kernen.

 

Retreatet afholdes i naturskønne omgivelser i Dronningmølle, nord for København. Hos Seeds of Life laves maden med kærlighed og næring, og er alt sammen vegetarisk eller vegansk (skriv med allergener eller madvaner). Maden og omgivelserne giver dig mulighed for at forbinde dig til vinterens sårbare årstid, samtidig med at nære din krop indefra.

 

Weekendens undervisning vil beriges med spaceholder og holistiske terapeut Anna Reinholdt. Hendes rolige og glade nærvær vil være med os hele weekenden.

Pris for retreatet: 4300,- kr. inklusiv fuld forplejning og overnatning.

Vil du have en invitations e-mail med mere info, eller har du spørgsmål? 

Skriv en mail: annonasamtale@gmail.com

kate-teplaya-Wf0nOAXFTDw-unsplash.jpg
Isabella-P1410397.jpeg
alexander-possingham-RIQ96s3Uzso-unsplash.jpg
bottom of page