top of page

Signaturbehandling 

90 minutter

Min signaturbehandling er karakteriseret ved at være sanselig, nærværende og med blik for hvordan din krop og psyke hænger sammen. Behandlingen er en fordybelse i hvad, der fylder for dig for tiden, og hvordan det viser sig i din krop. Ved behandlingens påbegyndelse initieres en dybdegående samtale, hvor fokus rettes mod de aspekter af dit liv, der fylder, og hvordan disse afspejles i din fysiske krop og på den måde skræddersyer vi behandlingen til dine særlige behov. 

Denne behandling repræsenterer en holistisk tilgang, hvor beroligende berøringer og omsorgsfuld opmærksomhed arbejder i synergi for at genoprette equilibrium. Det er som udgangspunkt en helkropsbehandling, med fokus på de områder, du mærker har allermest brug for at blive holdt og masseret. 

Min stil er blid, rolig og dybdegående, så ømme muskler og spændinger bliver masseret, samtidig med at fokus er på at give helt slip gennem rolige, afspændende tryk, hold og strøg. 

Behandlingen er en
 omhyggelig vægtning af næring og pleje for hver af dine sanser. Fra duften af subtile aromatiske olier til lyden af blid musik, oplæsning af poesi og behandlingens beroligende berøring.

Book din behandling 

kate-hliznitsova-2NDtPNiLcD0-unsplash.jpg

Selvomsorg

er produktivt

Har du spørgsmål? 

Skriv en mail: annonasamtale@gmail.com

kate-teplaya-Wf0nOAXFTDw-unsplash.jpg
Isabella-P1410397.jpeg
alexander-possingham-RIQ96s3Uzso-unsplash.jpg
bottom of page